Larabello´s blogg

Larabello´s blogg

About the Blog

Bloggen kommer att handla Larabello´s kennel. Om hundarna, utställning men förmodligen rätt mycket av det dagliga livet med hundarna och livet i allmänhet.

Hoppas att du kommer att trivas på min blogg.

Som i sagorna

PyrenéerhundPosted by Renate Murken Tue, December 02, 2008 00:25:11

När vintern är så här känns det som att bo i en saga, snötyngda grenar, massor med snö. Prinsessorna njuter i fulla drag av att få rusa omkring, plumsa, hoppa och skutta i all snö. Inte lika roligt att ta bort all snö som fastnar under tassarna men de är tappra och står snällt medan jag krafsar bort snöklimparna. I kväll när vi var ute började de att hoppa och studsa för att få hälsa på en hund, varpå jag tappade balansen och blev liggandes på rygg i all snö med ca 80 kg pyrre som hoppade och studsade... inte så kul just då, rätt arg var jag också eftersom jag inte tolererar att det hoppar, studsar och skäller mot andra hundar, även om de bara är glada. Då var de riktigt billiga en tusendels sekund. Väl uppe på benen igen var de rätt spaka då det förmodligen pyrde ur öronen av irritation från min sida. Snällt och fogligt gick de vid min sida.

Nu är det dax att nanna kudden i sagolandet
/Renate

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Arita Wed, December 03, 2008 14:43:43

Ja-a lyckliga ni som har snö...Det HADE vi också här på ön några dagar...

Nu är det jättegäggigt och smutsigt...Inga vackra snöiga grenar här inte men en ganska billig liten rymmare däremot finns det här...Lilla Akina har kommit på att hon är snabb och kan rymma från vem som helst...Ingen roligt alls...Har aldrig haft en sådan hund innan.Jo,Tarzan kunde dra men inte på det här sättet som denna söta och annars så rara flicka...Som sagt hon är rätt billig emellan åt...

Kram från oss alla/Arita