Larabello´s blogg

Larabello´s blogg

About the Blog

Bloggen kommer att handla Larabello´s kennel. Om hundarna, utställning men förmodligen rätt mycket av det dagliga livet med hundarna och livet i allmänhet.

Hoppas att du kommer att trivas på min blogg.

Nästan en månad sedan...

VardagstankarPosted by Renate Murken Tue, May 26, 2009 00:59:13

Egentiligen borde jag skämmas, har inte hunnit skriva på bloggen här på nästan en månad... Nu börjar det bli rätt så grönt även här uppe i norr. Häggen på baksidan blommar, vitsipporna, japanska tulpanerna och lite andra blommor. Vi har haft varmt och skönt här uppe, men i helgen när vi var långlediga och hade tänkt ut och segla så var vädret inte vad som hade lovats. I och för sig gör det inte så mycket för vi fick två jourplacerade barn på onsdagskvällen så även om solen hade gassat så hade seglingen blivit inställd. Idag var det jobb igen, C som är stödperson för barnen hämtade dem och körde dem till förskolan. När eleverna slutade för dagen tog jag bussen in till Boden för att hämta lite informationshäften inför valet till EU-parlamentet, men förskolan ringde och den lille hade fått ögoninflammantion så det var bara att styra kosan och hämta barnen istället. I morgon blir det nog att vara hemma då ögoninfl. är smittsamt och förskolan inte vill ha barnen där då. Lite olyckligt då jag ska vara själv på skolan onsdag och torsdag, men förhoppningsvis är ögonen bättre på gossen då så jag kan jobba. I helgen ska vi börja förbereda för att sätta upp hundgården. Jag tror Lucy kommer att gilla sin hundgård eftersom hon gärna ligger ute så länge hon får. När hundgården är på plats kommer hon att kunna ligga ute och ha det skönt hela dagarna. Det ska byggas en hundkoja och en utsiktsplats i hundgården så hon kan krypa in om hon inte vill ligga ute och spana på allt runt omkring. Bilder kommer så ni kan hänga med i byggandet av hundgården. Nu ska jag hoppa i säng. Fick ett samtal i kväll av en som hade blivit intresserad av pyrre, vilket vi med pyrrar inte har så svårt att förstå. Nu närmar sig sommarlovet med stormsteg, känns skönt att få vara ledig en hel sommar!

Nattis/Renate

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by nathalie öhmna Thu, June 25, 2009 19:03:59

Hej det är Nathalie jag kommer att ha kul i helgen hoss er och vill du ha min blogg? jaja du får den natohm.bloggagratis.se kram/nathalie

Posted by Renate Tue, June 09, 2009 10:41:18

Ja Sverige är verkligen ett land med rätt stora variationer, Härligt härligt....

Kraaam/Renate

Posted by Arita Tue, May 26, 2009 16:13:17

Skryt lagom med dina blommor och värme...
Här har ungarna redan badat och mina syrener blommar för fullt!
Visst är det häftigt hur annorlunda allting är!I för sig vi bor ju på Gotland...
Har du varit och kollat vad Oliver och Akina hade för sig förra helgen?
www.sgbk.com.

Många kramar fån oss/Arita