Larabello´s blogg

Larabello´s blogg

About the Blog

Bloggen kommer att handla Larabello´s kennel. Om hundarna, utställning men förmodligen rätt mycket av det dagliga livet med hundarna och livet i allmänhet.

Hoppas att du kommer att trivas på min blogg.

Pedikyr

VardagstankarPosted by Renate Murken Fri, March 06, 2009 12:15:17

Egentligen så skulle man kunna kalla pedikyr för petikyr när man utför det på sina djur... Ena pälshjärtat är fixat och nu återstår det vildare pälshjärtat. Igår fick hundarna springa löst på baksidan efter skoterspåret... Doris skuttade omkring lika glatt och vilt som vanligt... men utan koppel som stoppar hennes framfart. Lyckan formligen lyste om henne där hon flög omkring i pudersnön. Lucy sprang glatt iväg, kände doften av något och dök med huvudet ned i snön så det enda som syntes var hennes lurviga bakdel. Hade jag inte hämtat henne hade hon nog stått kvar där ännu. De är verkligen varandras motsatser på många sätt, ju vildare Doris blir desto lugnare blir Lucy (eftersom hon förmodligen försöker lugna ned henne) så i ena kopplet har jag en tornado och i det andra en filbunke i slow motion. Om ni, eller någon ni känner har problem och vill bli av med "gäddhänget" så lovar jag att det är borta på mindre än en vecka... fniss Jag misstänker att gäddhäng är relativt ovanligt hos pyrreägare, åtminstone ovanligare än hos ägare av små sällskapshundar.

Nä nu ska jag ta och göra en ny ansats till pedikyr på pälshjärta no 2

/Tjingeling

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Arita Mon, March 09, 2009 20:11:31

Jag vet vad du menar...Jag har din tornados syster här på Gotland...

Precis likadant här.Affe själva lugnet men lilla söta monsterhund är vildare än ja ,jag vet inte riktigt vad...Men sååå gullig och snäll ...

Kramar/Arita