Larabello´s blogg

Larabello´s blogg

About the Blog

Bloggen kommer att handla Larabello´s kennel. Om hundarna, utställning men förmodligen rätt mycket av det dagliga livet med hundarna och livet i allmänhet.

Hoppas att du kommer att trivas på min blogg.

Drygt 30 graders skillnad

VardagstankarPosted by Renate Murken Mon, February 23, 2009 23:28:06

Temperaturen har stigit drygt 30 grader på bara några dagar, jag vet inte vad jag föredrar, -28 eller runt 0-strecket och snöfall som aldrig verkar ta slut. Sanningen är den att båda har sina tjusningar. Har skottat 1½ timme idag, inte för att garageuppfarten är speciellt stor eller för att jag är långsam... det berodde helt och hållet på den vidunderliga mängden snö som kommit. Vi hade innan detta snöfall långt mer snö än vad vi normalt har. Nu har vi ännu mer, men det är en härlig och lätt snö som mina Pälshjärtan formligen älskar att rusa/skutta/hoppa/plumsa/studsa omkring i. Kom just på att jag ska lägga in en bild på all vår härliga snö men det får bli i morgon om det inte hunnit bli mörkt när jag kommer ihåg kameran. Mitt bredband är modemsegt... (tack för det min käre bror som suttit och laddat ned film så jag får ha segsurfing hela feb...tur att den snart är slut). Ringde telia eftersom det står att man kan surfa hur mycket man vill när man har mobilt bredband/fast pris... vilket inte innefattar...ladda ned hur mycket du vill...suck suck men snart är det normalt igen. Det går inte ens att lägga in bilder på bloggen så jag får ta och lägga in bilderna på lunchen istället. Nä nu ska jag nanna kudden.

Kram och go'natt/Renate

Snön ligger vit på taken... inte bara tomten är vaken!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real





The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.