Larabello´s blogg

Larabello´s blogg

About the Blog

Bloggen kommer att handla Larabello´s kennel. Om hundarna, utställning men förmodligen rätt mycket av det dagliga livet med hundarna och livet i allmänhet.

Hoppas att du kommer att trivas på min blogg.

Sockling och snöskottning

PyrenéerhundPosted by Renate Murken Sun, February 08, 2009 00:39:37

Har varit i lägenheten och sågat golvsockel...av någon underlig anledning ville kvartersvärden att det skulle finnas golvsockel i alla rum!? För något år sedan slet jag bort de gamla fula socklarna och tänkte att jag skulle ta ut nya på bofondens övriga konto... men ack vad jag bedrog mig. Inte fick man sätta nya socklar om man inte la in nytt golv först! För mig är den regeln fullständigt orealistisk, men så var det och så är det fortfarande. I samband med flytten hade jag två alternativ att välja mellan. Alternativ ett var att låta Lulebo sätta socklarna för det nätta priset av 80 kr/lm... behöver jag säga att alternativ två var mycket billigare. 23 kr/lm och det gör en del skillnad om man behöver 80 lm. Nu är det snart färdigt, det är en del trixande med att gera socklar till en lägenhet som är 50 år gammal. Det var bara att släpa tillbaka geringssågen/borrmaskinen och börja arbeta. Igår sågade jag till bitarna till hallen och idag har mina underbara grannar och en kompis till mig sågat och donat tills jag kom till lägenheten. De värsta bitarna är sågade och nu är det bara att sätta fast eländet som kvarstår. Hallen, köket är helt klart, i dotterns rum ska en sockel fast efter att jag satt dit en tapetvåd, mitt sovrum är det oxå bara en sockel kvar. I hallen kommer en rund vägg in som är trapphuset och det var lite trixigt att få till det, men skam den som ger sig. Vi tog sista bussen hem till Sävast, rastade mina lurvisar och sen skottade jag garageuppfarten till mig och grannen. Garaget är fortfarande knökfullt av saker, trots att jag betat av en hel del. Jag skulle behöva dygn som har betydligt fler timmar...

Men nu väntar sängensmiley

Nattis/Renate

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jessica Mon, February 09, 2009 23:10:41

Hej!!! Låter som ni har fullt upp! Vad kul att ni köpt hus. Kanske mindre kul att återställa lägenheten.... Skönt blir det för er alla när hundgårdar o allt är på plats!!!

Stora kramar från skåne// Jessica&Co