Larabello´s blogg

Larabello´s blogg

About the Blog

Bloggen kommer att handla Larabello´s kennel. Om hundarna, utställning men förmodligen rätt mycket av det dagliga livet med hundarna och livet i allmänhet.

Hoppas att du kommer att trivas på min blogg.

Kallt och väldigt halt

PyrenéerhundPosted by Renate Murken Sat, November 15, 2008 20:57:55

Blog ImageI dag har det blåst väldigt kallt här, kanske inte riktigt lika mycket som på bilden men det nöp ordentligt i kinderna och jag önskade att jag hade haft pyrrarnas härliga päls så jag slapp frysa. Termometern visar på -8,4 grader men det känns som det dubbla. I fredags var det så vitt och fint med snö på marken. Prinsessorna for omkring som vildar av glädje i allt det vita, men sedan när jag åkte hem från jobbet i Sävast så blev det mer och mer regn desto närmare jag kom Luleå. Jag som hade sett fram mot en härlig vinterpromenad med hundarna. I vilket fall som helst så ska hundarna ut oavsett väder så det är bara att ta på sig och glida omkring som en tvål i såpa. På tal om att glida omkring så ska jag nu bänka mig i soffan och se på Stjärnor på is.

Ha det bäst så länge/Renate

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by nathalie öhmna Thu, June 25, 2009 19:11:05

SÖÖÖÖT!!!!